Tuesday, March 15, 2016

Aloevera Lipstick

Aloevera Lipstick

RM5.00 EACH


Lipstick Aloe Vera antara lipstick carian google sekarang. Sebut pasal lipstick , wahhh menyengeh korang si gojes2 tu. Kebiasaannnya kita pakai lipstick hanya untuk menampakkan bibir lebih berseri, menyerlah dan monggel hehhhe, tapi jarang kita titik beratkan penjagaan bibir. Bibir kita ni, antara aset penting juga tau, jadi wajib dijaga dengan sebaiknya. Lipstick Aloe Vera sangat istimewa kerana disamping mencantikkan bibir malah mampu merawat serta melindungi bibir kerana dihasilkan menggunakan 99% ektrak aloe vera.


Lipstick Aloe Vera ni warnanya ikut darah si pemakai. Packaging pun comel, warna hijau.
Jangan takut, luarannya nampak hijau, tapi bila kita sapu pada bibir, automatik ia akan bertukar warna. Lipstick Aloe Vera ni sesuai untuk semua sebab ia tiada bahan kimia, paraben dan toksid. Ia mampu merawat masalah bibir seperti, bibir kering, bibir merekah, bibir hitam dan kusam atau bibir sensitif.... sebab ia mengandungi 99% ektrak aloe vera .

Seperti yang kita tahu aloe vera ni memang sangat berkhasiat selain untuk kesihatan dalaman. Ia mampu melindungi bibir dari kering dan merekah sebab ia bersifat anti-oksidan, kaya dengan kolagen, vitamin C, E dan B12 . Malah terbukti berkesan menjadikan kulit bibir semakin lembab, lembut dan halus.

No comments:

Post a Comment